پادکست فارسی فنامنا – چهارده اردیبهشت 98

از طراحی و ساخت هواپیما تا تطابق شغل و شاغل با محمدرضا ترابیان در سی ساله اول و دوم.

پادکست فارسی فنامنا را که با فید پادکست به راه بادیه منتشر می شود، می توانید روی بیشتر اپ های پادکستینگ گوش بدهید.

Apple PodcastsCastboxRadio PublicPocket CastsSpotifyGoogle PodcastsAnchor

آدرس ایمیل و کانال تلگرام پادکست به راه بادیه.

آدرس صفحه اینستاگرام و توئیتر به راه بادیه.

صفحه فیسبوک فنامنا.

اگر شما هم مایل هستید درباره زندگی خودتان حرف بزنید می توانید در پادکست فارسی فنامنا شرکت کنید.

 

6 دیدگاه

  1. فارغ از اینکه، صحبت‌های آقای ترابیان، ممکنه دارای وجهه تبلیغاتی باشه و یا نباشه، واقعیتی را مطرح کردند و آن اینست که بدون داشتن مهارت و هوش مالی،کسی نمی تواند حرکت معنا داری را برای موفقیت اقتصادی، انجام دهد و اینکه سیستهای آموزشی جامعه چیز ارزشمندی را به جوان‌ها یاد نمی دهند، نیز حقیقتی انکار ناپذیر است.
    در مجموع مطالب خوبی مطرح شد.

  2. با توجه به پیشینه این پادکست به شدت برام دور از انتظار بود که یک قسمت فنامنا تمام و کمال تبدیل به یک آنونس تبلیغاتی بشه.
    در طول این سالها بارها شاهد بودیم که موجهای مختلفی به راه افتاد از سمینارهای روانشناسی موفقیت امثال آزمندیان بگیر تا کارشناسان کنکور تا منتورهای کارآفرینی که سعی کردن از آب گل آلوده ی اقتصاد ناسالم و مدیریت ناکارآمد اقتصادی و نیروی انسانی در این کشور ماهی خودشون رو بگیرن و جوون های پرشمارو پریشونی که پشت در دانشگاه و اشتغال و ازدواج و فلان و فلان گیر افتاده بودند رو تلکه کنند و پولی به جیب بزنند.
    تو این شرایطی که جوونهای مستعد این کشور اونهایی که دستشون رسیده مهاجرت کردن و اونهایی هم که نتونستن تو این شرایط گیر افتادن و شرایط به شکلی در اومده که شرکت های خصوصی و بخصوص لاکچری امثال آقای ترابیان عملا توان ادامه حیات نخواهند داشت چه برسه به کسب وکارهای نوپا و بدون سرمایه، موج جدیدی راه افتاده به اسم کوچینگ که با ادعای اعجاز در موفقیت به پیامبری برای شاغلین و جستجوگران شغل برخواسته.
    جالب اینه که ایشان در یکی از پست های اینستاگرامشون در مورد کوچینگ می گویند مثل یاد دادن راه رفتن به بچه می مونه که وقتی که یادگرفت خودش دویدن رو هم خواهد آموخت. ولی سوال اساسی از این عزیزان اینه که کسانی که توان پرداخت حق عضویت های استفاده از سایت شما رو ندارن و یا نمی تونن هزینه های میلیونی شرکت در سمینارهای امثال شما رو تامین کنند تکلیفشون چی هست. آیا اونها به واسطه نیاموختن راه رفتن محکوم به نوعی معلولیت اجتماعی خواهند بود. واقعا خودتون نمی فهمید که این ادعاهای خیر اندیشانه و توصیه های موسفیدانه اتون به شدت تابلو و نخ نما هست و دم خروس فرصت طلبی و سودجویی از اون طرفش زده بیرون. جالب اینه که همه این جریانها در هر دوره ای ادعای رستگاری مالی و شادمانی و ارتباطی و غیره دارن ولی فقط و فقط به شرطی که شما پول کافی برای خرید اون داشته باشید. این کاسبی ها همونقدر کثیفن که کاسبی مافیای کنکور و حتی کاسبی از ثبت نام آزمون های استخدامی نهادها.

  3. ممنون از آقای سخاوتی عزیز و جناب ترابیان . واقعا حرفهای ایشان امیدبخش و جسارت افرین ( جسارت مثبت ) بود . راهنمایی های ایشان در زمینه مسیر شغلی نیز بسیار مفید بود . البته ایکاش ایشان سایت خودشان ( یا هر مسیر ارتباطی دیگری ) را معرفی میکردند ، تا بتواند محل رجوع علاقمندان واقع شود . باز هم از هر دو ممنون

  4. ممنون از پادکست مفید. ممکنه آقای ترابیان بگن چه طورر میشه از خدماتشون در زمینه تطابق شغل و شاغل استفاده کرد؟ سایتی، آدرسی چیزی هست؟

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *