پادکست به راه بادیه #18

مجمع الجزایر گولاگ، کمونیسم رتبه خوب-رتبه بد و دیتینگ با پادکستینگ.

 

به راه بادیه را می توانید روی بیشتر اپ های پادکستینگ گوش بدهید.

Apple PodcastsCastboxRadio PublicPocket CastsSpotifyGoogle PodcastsAnchor

آدرس ایمیل پادکست به راه بادیه.

 

 

13 دیدگاه

  1. بدون دانشگاه و تحقیق و آزمایش مدون، که حاصل سالها ی عمر دانشمندان است، چطور میشه اینهمه ابزار خوب و کمک کننده برای زندگی داشت؟ همین موبایل و اینترنت رو مگه افراد عادی درست کردن؟ خیر سالها ی سال انسانهایی درمحیط های پژوهشگاهی وقت و فکر و انرژی میذارن تا محصولی ب این خوبی ارایه بشه. حالا نمیدونم این چه روند ی هست مد شده که دانشگاه بد هست. آره دانشگاه جزوه نویسی صرف بله. اما مگر اینهمه رشته های کاربردی مفید کجاش اشکال داره؟ هرکی جواب داره بفرمایید…. خصوصا آقای سخاوتی.

    1. دوست عزیز جوابتون خیلی سادست!1- پیش فرضت اینه که هرکی میگه دانشگاه نرید، پس میگه همه رشته هایی که توی دانشگاه تدریس میشه رو حق ندارید یاد بگیرید. مثلا زبان، کامپیوتر و…درحالی که من خودم کسی هستم که دانشگاه نرففتم! تا… بشینم برنامه نویسی یادبگیرم. و فقط برنامه نویسی یاد بگیرم. نه تاریخ و شیمی و فیزیک و… تازه اینها به کنار… همون دروس تخصصی هم، هم بد انتخاب شدن، هم قدیمی هستن (چون عمممرا مدیوم(رسانه) دانشگاه نمیتواند بروز باشد و مججبور است با یاد دادن Cهشتگ تدریسش را ادامه دهد) هم توسط استاد بی سوادی تدریس می شوند.اما شما همین الان مثلا پارسکلیک امیر عظیمی، یا یوتیوب علی علایی، یا فرانت کست رو برو (تازه فرانش و فرادرس و اینها رو نگفتما!)… و ببین چقققدر این جوان ها عااالی تدریس کردن.بعدشم! پنجره رو سازندش دانشگاه رو ول کرد و پولدار ترین فرد جهان شد.اون سیبه رو هم همچنین.تازه فک کنم اون کتاب صورت رو هم که الان گننند زده به فضای سوشال مدیا ها با خریدن همشون (واتساپ و اینستا)، فکک کنم اونم دانشگاه رو ول کرده. به همون دلیلی که براتون توضیح دادم.یک استثنا میماند که آن هم پزشکی است.

  2. سلام . ممنون بابت نگاه متفاوتی که به طبقه سازی داشتید الان متوجه شدم که چرا سرکلاس وقتی گفتم آدمی مثل من یا آدم هایی مثل ما سریع خواستید خودم رو پشت یک ما قایم نکنم .
    و نکته جالب دیگه برای خودم این بود که این روزها خیلی به بحث امید در جامعه فکر میکنم و از طرفی به نقش فضای مجازی … خوب چیزی که خودم برداشت کرده بودم این بود که فضای مجازی به خصوص اینستاگرام در ایران چند مدل مشخص زندگی رو داره القا میکنه و افراد هر روز دارن زندگی خودشون رو با تعدادی سلبریتی مقایسه میکنند و شاید حال بد آدم ها بخشی از رتبه بندی باشه . خلاصه که ممنون خیلی به درد من خورد.

  3. برای شخصی که اهل لباس مارک و کتونی آدیداس و هیچگونه تبرجی نیست… ولی سر سال اجاره بهای خونه اش دو برابر میشه و درآمد اون شخص تغییر آنچنانی نداشته.ویا حتی ممکنه شغل فعلیش رو هم از دست بده به غیر از ناامیدی چه گزینه های دیگری روی میز هست؟

        1. بله خیلی فرق می کند. نادیده گرفتن فردیت آدمها و نقش و مسئولیتشان در وضعیت بوجود آمده ، یکی از عواملی است که یک “طبقه” را شکل می دهد. به دنبال آن عده ای طبقه ای (کمونیستی) فکر می کنند. خودشان را قربانی می یابند. نا امید می شوند یا بدون درس گرفتن از گذشته، راه نجات (امید) را در انقلاب (خارج از خودشان) جستجو می کنند.

  4. در رابطه با حکومت کمونیستی ( کره شمالی ) ، اخیرا یک فایل صوتی جالب شنیدم که بی ارتباط با پادکست اخیر نیست . میتوانید آن را در سایت اپیتومی بوکس بیابید

  5. سلام
    این بازار مکاره کنکور….
    حرفای آقای سخاوتی در این رابطه بسیار روشن است. البته ما پدر مادرها و بچه ها در زمان کنکور جو گیر می شویم و احساسی .
    اما بچه ها هیچ گناهی ندارن همانطور که آقای سخاوتی هم گفتند از مهد کودک بچه ها این حرفها رو دارن میشنون پس باید از مهد کودک حرفهای دیگر هم به آنها زده بشه. درس خوندن مثل ورزش کردن مثل نقاشی کشیدن ساز زدن مهاجرت کردن….. برای یکی خوبه برای یکی بد. همین والسلام .

    1. خانم مهراندخت عزیز؛ پدرومادرمجبوره. چون می بینه قانون کشور ش فردا از بچه ش برای کار و سربازی و غیره مدرک میخوان. همین سربازی ساده وقتی طرف میگه مدرک ندارم به شدت ازش کارهای بدنی کشیده میشه. طرف دو سال اندازه ۵ سال رنج میکشه. ولی وقتی مدرک داشته باشه توی خدمت بهش کارهای دفتر ی میدن. خب میشه گفت نباید اینجوری باشه؟ خب هست فعلا. تازه وقتی میری سر کار اگه مدرک پاییین داشته باشی حقوقت میشه کف وزارت کار. اما مدرک بالا حقوقت رو میبره تا دو سه برابر. پدرومادرا حق دارن.

  6. بد نیست یادی هم کرده باشیم از آندره ساخاروف، فیزیک دان روسی و برنده نوبل 75 که همانند سولژنستین نقش مهمی در لرزاند پایه های کمونیسم ایفا کرد.

  7. چقدر خوب میشد کارگاهی داشته باشید برای بحث و صحبت در مورد همین چالش‌های فکری که باهاشون رشد کردیم و حالا برخی از ما داریم بر خلافشون و به روش خودمون زندگی می‌کنیم.
    اما در بسیاری از موارد به دلیل نهادینه شدن برخی ارزش‌های نادرست و کمونیستی درونمون حتی با علم به این ماجرا ممکنه بی‌راهه بریم…
    واقعا این تغییر و تحول در ایدوئولوژی فردی و اجتماعی جای کار زیادی داره؛ جناب سخاوتی به نظر من شما با این نگاه کلی نگر و سنجیده برای جامعه امروز ایران بسیار ارزشمند هستید.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *