تاکسی خالی بود. من جلو نشستم. دو نفر مرد هم پشت. تاکسی راه افتاد. چند متر جلو تر راننده برای یک خانم بوق زد. آن خانم توی ماشین را نگاه کرد و هیچی نگفت. تاکسی دوباره حرکت کرد. یکی از مردها با صدای بلند گفت: “بیا بشین روش.” راننده گفت: “نه اینو باید یه شخصی ببره که هم بهش تجاوز کنه – سه چهار نفری بهش تجاوز کنن – هم پولاشو ازش بگیرن.” بعد راننده تاکسی نظر داد که “خانمها کلا همشون … هستن.”
من هم هر وقت مي بينم دو نفر هيكل گنده رو صندلي پشت يك پرايد نشستن سكوت مي كنم و منتظر تاكسي بعدي مي شم. اونا در مورد منم همين حرفها رو ميزنن؟. آيا به منم بايد تجاوز كنن و پولامو ازم بگيرن؟ يا منم بايد برم بشينم روش؟
من در طول مسیر با مطرح شدن چنين سؤالهايي در ذهنم این سه نفر را تجسم می کردم که بر روی یک شبکه اجتماعی مثل فیس بوک دوستهای خوبی برای هم هستند. برای دهها میلیون دوست دیگر هم همینطور. درباره اختلاس های چند هزار میلیاردی با لایک زدن و فحش دادن افشا گری و فعاليت اجتماعي مي کنند. آنها حتی برندهای تقلبی ایرانی و چینی را که در بازار به عنوان برندهای اروپایی عرضه می شوند، افشا می کنند. آنها عکسهای جدیدشان را که در کنار خانواده محترمشان در سفری به خلیج فارس گرفته اند با هم به اشتراک می گذارند و تغییر نام خلیج فارس را به خلیج عربی محکوم می کنند. آنها حرف و عقیده و عکس و فیلم هر کسی را که فکر می کنند آدم نیست را مسخره می کنند و لایک می زنند. آنها درباره نحوه انجام انتخابات و برگزاری کنکور سراسری صاحب نظر هستند و گه گداری نظرشان را با به اشتراک گذاشتن نظرات موافق و مشابه بیان می کنند. یکی از آنها حتی ممکن است مثل من یک وبلاگ هم داشته باشد و نظراتش را با تفصیل بیشتری در اختیار جامعه قرار بدهد. این سه نفر مثل هفتاد میلیون نفر دیگر درباره گران شدن تخم مرغ و دلایل آن نظر و اعتراض دارند. درباره خشک شدن دریاچه ارومیه و شکست نظام سرمایه داری در آمریکا و ورشکستگی یونان و زلزله ژاپن و انزال زودرس و جراحی قلب باز و روشهای فعلی تربیت کودک و واردات بی رویه سس گوجه فرنگی هم همینطور.
مطالب مرتبط:
از دیو و دد ملولم و انسان آرزوست
علییییی :))) داشتم غلت میخوردم رو زمین :))) چند بار به فاصله چندماه دنبال این میگشتم تا پیداش کردم بعد از بار اول که ۵ سال پیش خوندمش :))
من هم هر وقت مي بينم دو نفر هيكل گنده رو صندلي پشت يك پرايد نشستن سكوت مي كنم و منتظر تاكسي بعدي مي شم.
فک میکردم فقط من اینطوریم :))