کوچینگ فراسوی تکنیک – کتاب جدید من

کتاب کوچینگ فراسوی تکنیک

من در کتاب کوچینگ فراسوی تکنیک تلاش کرده ام تا فراتر از روشها و مهارتهای کوچینگ، به ماهیت و چگونگی کارکرد مربیگری یا ره‌یاری بپردازم.

نسخه پی دی اف کتاب را می توانید از اینجا دانلود کنید.

کوچینگ یا مربی‌گری، امروزه به طور گسترده هم به عنوان یک حرفه مستقل و هم به عنوان یک سبک ارتباطی توسط رهبران، مشاوران، معلمان و والدین بکار گرفته می شود. کوچینگ هم در ارتباط با دیگران و هم به هنگام پرداختن به دغدغه‌های خود انسان می تواند تاثیر عمیقی داشته باشد.

کتاب کوچینگ

کتاب کوچینگ فراسوی تکنیک به شما کمک می کند تا بیشتر با چیستی، چرایی و کمی هم با چگونگی کوچینگ آشنا بشوید و همچنین با تاثیرات احتمالی آن و با حال و هوای آن.

پیشاپیش ممنونم که این کتاب را می خوانید و فیدبک می دهید.

 

قسمتهایی از کتاب کوچینگ فراسوی تکنیک:

 

هدف از این کتاب ارائه یک روش ناب و خالص از کوچینگ نیست. اصلا هدف از این کتاب ارائه و آموزش روشها و تکنیکهای کوچینگ نیست. این کتاب قرار است به شما – صرف نظر از اینکه مربی حرفه‌ای هستید یا می خواهید از کوچینگ در روابطتان استفاده کنید – کمک کند اتفاقی را که در فرایند کوچینگ می افتد بهتر درك کنید.

این اتفاق به طور خلاصه “خلق فضای رشد” است.

فضایی که یک انسان در آن احساس آزادی حرکت دارد. خود را کنشگر می یابد. و قادر است از وضع موجودش – هر چه که باشد- فراتر برود.

یک مربی خوب مهارتهایی دارد و قادر است مجموعه اي از تکنیکها و ابزار را در موقع مناسب بکار ببرد. ولی یک مربی خوب قبل از اینکه یک مربی خوب بشود و بتواند در آفرینش فضا به فرد دیگری کمک کند، چالش بسیار بزرگی پیش رو دارد که چه بخواهد و چه نخواهد باید با آن روبرو بشود:

خودش

خود آدم کارهای زیادی براي محدود کردن/از بین بردن فضا می کند که به آشغال جمع کردن، پارك دوبل، روشن کردن تلویزیون و ساختمان سازي محدود نمی شوند. بسیاری از این کارها به صورت ناخودآگاه و از روی عادت انجام می شوند. به عبارت دیگر یک مربی قبل از اینکه چیزهای جدیدی برای مربی شدن یاد بگیرد باید بعضی از چیزهایی را که قبلا یاد گرفته است رها کند. یا اصطلاحا آنها را آنلرن کند.

13 دیدگاه

      1. آهان صفحه نیست. به صورت یک فایل متنی دانلود میشه! ممنون. آقای سخاوتی بعد از چندسال دوباره این کتاب رو خوندم. این چند وقت سعی کردم چندتا کتاب دربارهٔ کوچینگ بخونم که هیچ کدوم من رو نگرفتن. ولی کتاب شما دوباره منو گرفت و کلی لذت و بهره بردم. یک کلاسی دارم برگزار می‌کنم و این کتاب رو برای مطالعه بیشتر به شرکت کنندگان معرفی کردم. می‌خواستم ازتون دوتا خواهش بکنم. اول اینکه اگر ایده‌ای در این زمینه دارید، معطلش نکنید و بنویسیدش;)و دوم اینکه یک سری کتاب در این زمینه معرفی کنید. البته قبلاً یک صفحه داشتید که منابع بیشتر دربارهٔ کوچینگ داشت که الان نیست.چیزی که من از کتاب‌هایی که قبلا معرفی کرده بودین و خواندن این کتاب فهمیدم اینه که کتاب‌هایی که روی جلدشون نوشته کوچینگ به تنهایی مهم نیستند و شاید اصلاً اونقدرها مهم نباشند. و کتاب‌هایی مثل آثار پماچدرن نقش مهمی در یک کوچ بهتر شدن دارند. 

        1. الان دیگه صفحه است.

          همونطور که خودتم به درستی گفتی لازم نیست که در عنوان یک کتاب به کوچینگ اشاره شده باشه. اگر کوچینگ رو خلق فضای رشد در نظر بگیریم هر کتابی که برای خواننده فضا خلق کنه بهش کمک می کنه که کوچ بهتری بشه. از مثنوی معنوی بگیر تا کتابهای جودی بلوم. موفق باشی.

  1. جناب علی آقای سخاوتی عزیز

    سلام
    من یکی از دنبال کننده ها ی شما و از دوستداران پرو پا قرص کتابها و مطالبتون هستم.
    بنده در حال راه اندازی یک سایت هستم که بعضی از مقالاتش رو هم قرار هست به کوچینگ اختصاص بدم.
    با توجه به اینکه می دونم شما هم بسیار طرفدار به اشتراک گذاشتن مطالبتون هستید، می خواستم اجازه بگیرم و از کتاب جدیدتون برای تولید محتوای سایت استفاده کنم.
    البته با ذکر منبع (نام شما و کتاب) همراه با لینک وبلاگتون
    امیدوارم همچنان بنویسید و آموزش بدهید!

    ممنونم

  2. میخوام در تلگرام به اشتراکش بزارم. آیا توی کانالی گذاشتینش که همون رو فوروارد کنم یا خودم آپلود کنم؟

  3. سلام جناب سخاوتي
    هنوز كتاب تموم نشده و سوالي براي من پيش اومد؛ I believe great people do things before they are ready.

    اين جمله مفهومش چيست؟! ?

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *